U kunt nu nog gewoon op de oude vertrouwde manier uw betaling doen, maar in de komende twee jaar gaat dat veranderen. Rondom de betaalautomaat zullen er veel dingen veranderen. U kunt contactloos pinnen.

Bij het contactloos pinnen hoeft u de pinpas niet langer meer in de pinautomaat te steken. U kunt betalen door uw pinpas tegen de pinautomaat te zetten. De pinautomaat leest de chip in uw pas. Veel mensen vragen zich af of het wel veilig is. Deze manier van betalen kan alleen gebruikt worden van bedragen onder de 25 euro. Wanneer het bedrag hoger is dan 25 euro moet u de pincode alsnog invoeren. Bovendien heeft u een dagelijks limiet. Hierdoor zal er bij bijvoorbeeld diefstal niet veel afgehaald kunnen worden. Ook met de telefoon betalen kan steeds vaker. Lees hier over verzekering mobiel t mobile.

De betaalmiddel in Nederland is de afgelopen jaren veranderd. Het nieuwe pinnen wordt steeds meer gebruikt in Nederland, netals het gebruik van de creditcard.

Introductie HetNieuwePinnen door websites

Creditchecker.nl

Creditchecker is een website waar u alles kunt vinden over creditcards. Als u een creditcard wilt aanschaffen of meer informatie wilt over de creditcard kunt u de website eens bekijken. De website heeft een complete overzicht over alles wat te maken heeft met de creditcard.

Opstalverzekering

Op de website van opstalverzekering kunt u alle informatie vinden over het aanvragen, opzeggen en de voorwaarden en nog veel meer over de opstalverzekering. Ook is er informatie over de brand- en glasverzekering. Ten slotte kunt u de verzekeringen met elkaar vergelijken om de juiste verzekering voor u te kiezen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Op de website van aansprakelijkheidsverzekeringen.nl kunt u alle informatie vinden over de aansprakelijkheidsverzekering. Alle antwoorden op uw vragen over de aansprakelijkheid kunt u vinden op de website. Naast info over de aansprakelijkheidsverzekering kunt u ook informatie vinden over de WA-verzekering. U kunt met beide verzekeringen verzekeren tegen schade.